Dámské lodičky – jaký model zvolit?

Sekce dámské lodičky nabízí širokou škálu modelů, barev a vzorů. Podívejte se, jaké jsou nejmódnější a vyberte si něco krásného pro sebe!

Dámské lodičky na vysokém podpatku

Nejoblíbenějším modelem dámských lodiček jsou klasické vysoké podpatky. Jsou velmi ženské, zeštíhlují postavu a nohy vypadají ještě delší a štíhlejší. To vše díky vysokým podpatkům, které jsou jejich neodmyslitelným prvkem. Lodičky na vysokém podpatku vypadají skvěle k elegantním šatům, klasickým malým černým šatům i vypasovaným, ženským tubusům.

Dámské lodičky na postu

Pokud boty na vysokém podpatku nenosíte denně, ale hledáte elegantní obuv do práce, podívejte se na nabídku lodiček na příspěvku. Tento model obuvi vypadá na noze velmi dobře a širší sloupek poskytuje větší pohodlí při chůzi. Vyberte si lodičky na kancelářském pracovním sloupku tak, aby ladily s barvou vašeho šatníku, abyste mohli vytvořit mnoho elegantních stylů. Velmi dobře zde poslouží béžová, černá, tmavě modrá nebo šedá.

Dámské lodičky s nízkým podpatkem nebo nízkým sloupkem

Ne každá žena může nebo chce nosit vysoké podpatky a právě pro tyto ženy návrháři vytvářejí dámské lodičky na nízkém nebo nízkém podpatku. Dámské boty tohoto typu zůstávají ženské, ale zároveň poskytují pohodlí a pohodlí při chůzi. Vybrat si můžete ze sloupkového, káčátkového nebo blokového podpatku. Ověřte si, ve kterém se budete cítit nejlépe a který bude nejlépe slušet vaší postavě a šatníku.

Dámské lodičky se zapínáním kolem kotníku

Mezi rozmanitými designy dámských lodiček se najdou i modely, které se budou skvěle hodit na letní teplejší dny. Dámské lodičky se zapínáním na kotníky mají vykrojenější formu. Mohou zakrývat metatars a tvořit pásek na kotníku, ale existují i ​​modely, které vepředu zakrývají prsty na noze a přitom nechají odhalenou celou patu. Výběr správného modelu závisí především na vašem vkusu, ale také na příležitosti, ke které chcete dámské lodičky vybrat.

Barva dámských lodiček

Barevná škála dámských lodiček je velmi bohatá a vybrat si můžete vlastně téměř ze všech dostupných odstínů a barev. Nejklasičtější variantou mezi dámskými lodičkami jsou černé lodičky a béžové lodičky. Tyto barvy jsou natolik univerzální, že je snadno sladíte k jakémukoli outfitu. Černé lodičky se velmi dobře hodí k večerním šatům, například ke klasickým malým černým šatům. K vzdušným letním šatům naopak krásně vypadají lodičky v odstínech béžové. Červené lodičky jsou extrémně ženské a smyslné a skvěle se hodí k černým úzkým tubám na večer nebo k volným, světlým boyfriendům na den.

Ozdoby na dámských lodičkách

Pokud jde o zdobení dámských lodiček, můžete si vybrat z elegantních spon, efektních volánů, vzorů složených z prolamovaných výřezů a nakonec jednoduchých, ale efektních vzorů, jako jsou tygří pruhy nebo ocelotové skvrny. Zdobené dámské lodičky jsou prvkem, který dokáže celému outfitu dodat jedinečný charakter.